sábado, 15 de octubre de 2011

GLORIA MARTINEZ CANDIDATA A MIS INTERCONTINENTAL

MARTES 11 DE OCTUBRE DE 2011

La veïna de Castelldefels Gloria Martínez, Primera Dama d'Honor a Miss Intercontinental
La candidata catalana va aconseguir la segona posició del certamen per darrere de la nord-americana Jessica Hartman, que es va alçar amb la corona de Miss Intercontinental 2011


La candidata espanyola a la corona de Miss Intercontinental 2011 i veïna de Castelldefels, Gloria Martínez, ha estat proclamada Primera Dama d'Honor en el concurs de bellesa celebrat a Orihuela, Alacant.
Gloria aconseguia així, entre 59 candidates, el segon guardó únicament superada per la representant dels Estats Units, Jessica Hartman, que va ser coronada com a Miss Intercontinental 2011. El tercer premi va ser per a la candidata de Jamaica, Amanda Gordon, que va ser nomenada Segona Dama d'Honor.
És la primera vegada, en els seus quaranta anys d'història, que aquest certamen de bellesa, dirigit per la Organització Mundial de la bellesa (WBO) i considerat el tercer més important només per darrere de Miss Univers i Miss Món, es celebra a Espanya.
Les 59 aspirants al títol van desfilar per la passarel del Teatre Circ d'Orihuela en vestit de nit, vestit de bany i vestit tradicional del seu país.

Collage de records

Collage de records Darrera sessió del Projecte de dinamització creativa amb usuaris de la Unitat de Psiquiatria (Subaguts) de l’Hospital ...