miércoles, 8 de febrero de 2012

EL CASTELL.CASTELLDEFELS REGALA

Castelldefels regala una boda a la millor declaració d'amor
Amb motiu del dia de Sant Valentí, l'Ajuntament organitza la fira comercial "Castelldefels, enamora't", que tindrà lloc el 12 de febrer, coincidint amb una nova jornada de portes obertes al Castell
L'Ajuntament de Castelldefels organitza al Castell de la ciutat el proper diumenge 12 de febrer una fira comercial amb productes vinculats al dia de Sant Valentí, sota el lema "Castelldefels, enamora't". La fira comptarà amb activitats durant tot el dia, entre les que destaca un concurs de declaracions d'amor, que tindrà com a premi un casament gratuït a l'església del Castell. Durant l'horari de realització de la fira (d'11 a 19 hores) hi haurà un servei de vídeo per gravar aquelles declaracions que vulguin realitzar-se en directe al Castell. Si algú no pot enregistrar la seva declaració al Castell, també pot penjar-la directament a la pàgina web www.castelldefels.org/sanvalentin i personalment a l'Oficina de Turisme de Castelldefels.
Aquesta fira coincidirà amb ofertes de restauració i hostaleria a tota la ciutat i s'engloba dins d'una sèrie d'accions encaminades a potenciar el comerç local i la figura de Castelldefels com a capital gastronòmica del Baix Llobregat. Aquesta fira es converteix en una perfecta ocasió per conèixer el Castell, que es troba en la darrera fase de restauració dels seus espais interiors, i per celebrar Sant Valentí en un entorn privilegiat.
Taller de costura
De 11h a 14h. A la sala Quadres 1
Demostració de com realitzar aplics decoratius amb motius de cors. A càrrec del taller de costura de l'AVV de Vista Alegre (Gratuït).

Taller de maquetes de vaixell
De 11h a 14h. A la sala Quadres 1
Exposició i demostració de com es realitzen maquetes de vaixells (Gratuït).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.