miércoles, 23 de mayo de 2012

FIRA DE SANT PONÇ


Les diferents parades oferiran aquests 26 i 27 de maig tot tipus de productes, des d'herbes aromàtiques i confitura de mel fins a embotits o pastissos • El mercat camperol, les empreses locals, els artistes joves i les entitats de cooperació faran de Sant Ponç una gran festa comercial
La Fira de Sant Ponç torna a la ciutat aquest cap de setmana amb el doble de duració: dos dies. Com és tradició cada darrer diumenge de maig, Castelldefels celebra aquest cita comercial, que organitza l'Ajuntament, i que omplirà la plaça de l'Església i els seus voltants amb productes de l'àmbit de l'artesania i l'alimentació. Aquest any, el calendari de la fira no es limita només al diumenge 27 sinó que la fira s'amplia també al dissabte 26.
La inauguració oficial de la fira tindrà lloc el mateix dissabte amb la participació de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, La regidora de Presidència i Cooperació,Sònia Motos (PP), i la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano (PP).
Les diferents parades oferiran una gran varietat de productes: herbes aromàtiques, essències, infusions, confitura de mel, dolços, llaminadures, pastissos, així com un gran assortit d'aliments representatius del menjar català: formatges, el típic mató, embotits... A més, els últims anys s'han incorporat tot tipus de productes ecològics i artesania no alimentària.
El mercat camperol, les empreses locals, els artistes joves i les entitats de cooperació faran de Sant Ponç una gran festa comercial.
La Fira de Sant Ponç és una de les fires més antigues celebrades a Catalunya. Al voltant de l'11 de maig, diferents ciutats, pobles i barris de Catalunya celebren un esdeveniment únic en honor a Sant Ponç, patró dels herbolaris. A Castelldefels, la Fira de Sant Ponç es celebra des de l'any 1991.

Comerç just i consum solidari
Les entitats locals de Cooperació també aprofiten aquesta diada per a donar a conèixer el comerç just i responsable, promovent aquesta pràctica comercial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.