jueves, 12 de julio de 2012

SUBVENCIONS MUNICIPALS AL COMERÇ URBA


Subvencions municipals destinades al comerç urbà

Augmenten les subvencions per dinamització comercial i estaran obertes a tot el comerç local
La nova convocatòria de subvencions per al comerç local permetrà que qualsevol comerciant o agrupació de comerciants presenti un projecte que ajudi a la dinamització comercial.
Aquesta convocatòria té dos variables importants a destacar. Per un costat tindrà un import econòmic superior als que hi ha hagut fins ara, i per altra banda, permetrà que qualsevol comerciant de Castelldefels, individualment o agrupat, pugui presentar un projecte de dinamització que repercuteixi en la millora general del comerç local i que sigui posat en marxa amb el suport municipal.
Amb això es vol donar pas a les millores idees encaminades a l'animació de zones comercials i a la dinamització comercial en el seu conjunt, i que a la vegada puguin ser susceptibles de rebre suport econòmic per a la seva realització.
Les bases de la convocatòria de les subvencions de suport al comerç local en breu es podran trobar a l'espai web www.castelldefels.org/comerc
Més informació: 93 635 25 75.
Imatge notícia
Les subvencions estan obertes a tot el comerç local

"La Guaita" Àrea de Comerç i Turisme

Ctra. de la Sentiu, 1 (Parc de la Granota) | comerc@castelldefels.org | Telèfon: 936 352 575
Ajuntament de Castelldefels

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...