miércoles, 21 de noviembre de 2012

FIRA DE NADAL EN CASTELLDEFELS


El termini per participar a la Fira de Nadal s'amplia fins al dia 23 de novembre

Totes les empreses locals que encara no hagin formalitzat la seva inscripció podran fer-ho mitjançant instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o formulari en línia • Com és tradicional, la fira tindrà lloc els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre a la plaça de l'Esglèsia
Una Fira de Nadal renovada omplirà els carrers de Castelldefels de llum, de color i d'animació durant els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre.
D'inspiració medieval i en combinació amb la tradicional Festa Major d'Hivern, comptarà amb diverses novetats:
  • La Mostra de Comerç Local es realitzarà, com de costum, al cor de la plaça de l‘Església, però també creixerà en altres carrers amb els comerciants que vulguin decorar el seu propi establiment, sumant-se així a la Fira.
  • El mercat medieval estarà compost per parades d'artesania, desfilades, exposicions d'armes i vestits, tir amb arc, falconeria, jocs infantils, etc., en els carrers adjacents.
  • A més a més, per primera vegada, hi haurà activitats paral·leles al Castell, on trobarem grups de recreació històrica, que mostraran com es vivia entre els segles XI i XV i ens faran participar dels costums i de les tradicions de l'època.
  • Els comerciants que ho desitgin podran comptar amb vestuari i decoració per adaptar-se a l'estètica medieval de la Fira, ofert per l'empresa organitzadora del mercat.
El termini d‘inscripció per a la participació a la Fira s'ha ampliat el dia 23 de novembre. Totes les empreses locals que encara no hagin formalitzat la seva inscripció podran fer-ho mitjançant instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o formulari en línia:
+ INFO: 
Pot ampliar la informació en el 93 635 27 27, preguntant i realitzar la reserva de l'espai mitjançant un formulari on line a www.castelldefels.org/comerç, awww.comerciocastelldefels.com, o bé personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...