sábado, 4 de mayo de 2013

elCastell: La Romeria del Rocio arriba a Castelldefels

elCastell: La 

La Romeria del Rocio arriba a Castelldefels

Els jardins del Castell acolliran els pròxims 4 i 5 de maig aquesta activitat, que és organitzada per la Casa de Andalucía de Castelldefels amb la col·laboració de la Hermandad Cristo de la Paz i l'Ajuntament.
Els actes de celebració de la Romeria del Rocio 2013 començaran el pròxim 4 de maig amb una desfilada de vestits flamencs a partir de les 20'30 h. Aquesta activitat és impulsada per l'associació de Veïns de Vista Alegre. Posteriorment, hi tindrà lloc un festival flamenc amb  el coro rociero Romero y Jara, de la Casa de Andalucía de Castelldefels i el gruo rocier "los amigos". També col·laboren en aquesta actuació el grup "Sueño Andaluz" de Castelldefels amb els seus quadres de ball, sota la direcció de la professora Encarnita Rodríguez i el cor rocier "Blanca Paloma" de Castelldefels. La jornada es completarà amb l'actuació de Jose Luís Lobo i Paco El Cano, al cant iJosé Bret, a la guitarra.
Missa rociera i "potaje"
Pel que fa a les activitats previstes pel pròxim 5 de maig destaca la romeria des de l'església de Santa Maria fins al Castell, a partir de les 10 h, la qual culminarà amb una missa rociera, cap a les 13 h i una ofrena floral. Posteriorment, hi tindrà lloc la degustació del tradicional "potaje andalús" elaborat pel cuiner Florencio.

Imatge notícia
La Romeria del Rocio barreja la devoció religiosa amb diverses activitats lúdiques
Romeria del Rocio arriba a Castelldefels

1 comentario:

  1. Gracias a la CASA Andalucía por permitirnos poder estar presentes en su Gran Fiesta.

    ResponderEliminar

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.