lunes, 27 de mayo de 2013

Estel Tàpia i Made in Purple, mocadors amb sentit social i sostenibles


¿Tiene problemas para visualizar? Ver este boletín en su navegador.

Estel Tàpia i Made in Purple, mocadors amb sentit social i sostenibles

Estel Tàpia i Made in Purple han signat un acord de col · laboració emmarcat en l'economia del bé comú. I ho han fet a través de la producció d'uns mocadors que porten el significatiu nom de Floreciendo.
Made in Purple és un equip d'emprenedors socials que té com a objectiu crear treball per a dones que estan en una situació difícil, desenvolupant productes sostenibles, de disseny i qualitat.
El teixit és espanyol, els tints naturals, l'estampació manual i la dimensió social.
Un missatge d'esperança té aquest acord: floreix el projecte, floreix la dona en el món i floreix la vida a la primavera.
Si vols formar part d'aquest projecte, entra i implica't:http://www.projeggt.com/project/madeinpurple/summary/

Estel Tàpia i el voluntariat social d'HP

Fa uns mesos vam iniciar un camí difícil i emocionant: rebre assessorament del departament de màrqueting de l'empresa Hewlett Packard, multinacional del sector tecnològic.
Durant aquests mesos de treball intens, hem fet un exercici mutu: ser pacients, escoltar l'altre i no deixar de treballar ni un sol dia. Ells són experts amb capacitat per acompanyar en el procés de màrqueting una ONG amb recursos limitats, però amb una enorme capacitat de treball, alegria i visió de futur. Professionals i voluntaris han donat seguiment a les perspectives que ha anat aportant tot l'equip.
Les sessions les fem en els dos llocs de treball: Sant Cugat, que és on es troba la seu d'HP, i Barcelona.
Agraïm la responsabilitat social de tot l'equip. La implicació en el projecte Estel Tàpia, permet la inclusió de les persones a través de la confecció i venda dels nostres productes.
Facebook
Twitter

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.