lunes, 15 de julio de 2013

"Made in Castelldefels",http://www.elcastell.org/ca/index/7986/''Made-in-Castelldefels''-nova-marca-per-donar-a-coneixer-el-.html#.UePb5JjBQ_g.facebook

"Made in Castelldefels", nova marca per donar a conèixer el treball dels artesans locals

L'Ajuntament va presentar el passat 12 de juliol una nova marca per revaloritzar la feina dels artesans locals i oferir productes originals i innovadors realitzats a la ciutat
L'Ajuntament de Castelldefels ha creat una nova imatge comuna per a tots els artesans de la ciutat. A través de la nova marca "Made in Castelldefels" es pretén englobar el treball dels artesans locals per tal de poder-lo donar a conèixer també als visitants i turistes.
La campanya té com a objectiu revaloritzar la feina dels artesans locals i oferir productes originals i innovadors realitzats a Castelldefels. La regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano (PP), ha declarat que "a Castelldefels li faltava reafirmar-se en la seva personalitat i potenciar els productes propis de la ciutat, i aquesta nova proposta pretén ajudar. Els productes "Made in Castelldefels"abastaran tots els àmbits, donant una especial rellevància a la moda dissenyada i creada a la ciutat. La moda estarà confeccionada principalment amb cotons ecològics i materials reciclats, en la tendència de moda sostenible".
El passat 12 de juliol al Tibu-ron Beach Club, es va fer la presentació oficial en una roda de premsa que va explicar aquesta nova iniciativa i en la que es va poder veure una mostra d'aquests productes fets a Castelldefels. La presentació va comptar amb la participació de la regidora Manzano, i Silvia Calvo, representant d'Atelier Creatiu, una nova associació nascuda dels tallers de costura del barri de Vista Alegre i que és la creadora d'alguns d'aquests productes.
"Castelldefels té molt a transmetre perquè és una ciutat amb encant i alguna cosa especial en l'aire, i això també es veu reflectit a través del treball dels nostres artesans. D'altra banda molts d'aquests artesans acudien a l'Oficina de Turisme disposats a fer una cosa pròpia de la ciutat perquè Castelldefels no tenia res. D'aquesta manera sorgeix la idea de crear la marca per a tots els productes artesanals fets a Castelldefels així com una línia de roba pròpia de la ciutat", explica  Manzano.
"Hem creat Atelier Creatiu amb la intenció d'oferir una porta oberta a tota aquesta creativitat, dins l'àmbit tèxtil i complements, que hi ha en tots els ciutadans de Castelldefels i, d'aquesta manera, poder utilitzar totes sinergies i coneixements que tenim cadascun nosaltres", explica Silvia Calvo.
La primera desfilada de moda té lloc el proper dia 19 de juliol a les 20 hores al Sandset Project de Castelldefels (Passeig Marítim 149 amb Carrer 11).
Altres iniciatives programades per a la tardor seran la crea

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.