jueves, 11 de julio de 2013

FELICIDADES A TODOS LOS ARTESANOS.UNA MUY BUENA NOTICIA

"Made in Castelldefels", nova marca per donar a conèixer el treball dels artesans locals

L'Ajuntament presenta aquest divendres, 12 de juliol (19 h), al Tibu-Ron Beach Club una nova marca per revaloritzar la feina dels artesans locals i oferir productes originals i innovadors realitzats a la ciutat
L'Ajuntament de Castelldefels ha creat una nova imatge comuna per a tots els artesans de la ciutat. A través de la nova marca "Made in Castelldefels" es pretén englobar el treball dels artesans locals per tal de poder-lo donar a conèixer també als visitants i turistes.
La campanya té com a objectiu revaloritzar la feina dels artesans locals i oferir productes originals i innovadors realitzats a Castelldefels. La regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano (PP), ha declarat que "a Castelldefels li faltava reafirmar-se en la seva personalitat i potenciar els productes propis de la ciutat, i aquesta nova proposta pretén ajudar. Els productes "Made in Castelldefels"abastaran tots els àmbits, donant una especial rellevància a la moda dissenyada i creada a la ciutat. La moda estarà confeccionada principalment amb cotons ecològics i materials reciclats, en la tendència de moda sostenible".
El proper divendres 12 de juliol a partir de les 19 hores al Tibu-ron Beach Club(Ribera de Sant Pere, 15) es fará la presentació oficial en una roda de premsa que explicarà aquest nova iniciativa i en la que es podran veure una mostra d'aquests productes fets a Castelldefels. La presentació compta amb la participació de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, la regidora de Comerç i Turisme, Margaret Manzano(PP), i Silvia Calvo, repersentant d'Atelier Creatiu, una nova associació nascuda dels tallers de costura del barri de Vista Alegre i que és la creadora d'alguns d'aquests productes.
La primera desfilada de moda tindrà lloc el proper dia 19 de juliol a les 20 hores al Sandset Project de Castelldefels (Passeig Marítim 149 amb Carrer 11).
Altres iniciatives programades per a la tardor seran la creació d'un catàleg de productes artesanals i una pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...