martes, 8 de octubre de 2013

elCastell: Les empreses i comerços interessats ja poden apuntar-se a la Fira Medieval de Castelldefels

Torna Castrum Fidelis els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, en el marc de la Festa Major d'Hivern • El termini d‘inscripció per participar a la Fira finalitza el dia 12 de novembre.

Les empreses i comerços interessats ja poden apuntar-se a la Fira Medieval de Castelldefels

Torna Castrum Fidelis els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, en el marc de la Festa Major d'Hivern • El termini d‘inscripció per participar a la Fira finalitza el dia 12 de novembre.
Després del gran èxit de l'any passat, aquest desembre torna “Castrum Fidelis”, la Fira Medieval de Castelldefels. D'inspiració medieval i en combinació amb la tradicional Festa Major d'Hivern, la fira comptarà els propers 5, 6, 7 i 8 de desembre amb les següents activitats:
  • La Mostra de Comerç Local es realitzarà, com de costum, al cor de la plaça de l‘Església, però també creixerà en altres carrers amb els comerciants que vulguin decorar el seu propi establiment, sumant-se així a la Fira.
  • El mercat medieval estarà compost per parades d'artesania, desfilades, exposicions d'armes i vestits, tir amb arc, falconeria, jocs infantils, etc. en els carrers adjacents.
  • A més a més, hi haurà activitats paral·leles al Castell, on trobarem grups de recreació històrica, que mostraran com es vivia entre els segles XI i XV i ens faran participar dels costums i de les tradicions de l'època.

Tens un negoci a la ciutat i vols participar a la fira? 
Per inscriure's es pot fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament i també per internet al web municipal. El termini d‘inscripció la participació a la Fira finalitza el dia 12 de novembre.
Per a més informació es pot contactar amb l'Oficina de Comerç i Turisme (Pintor Serrasanta, 4) al telèfon 93 635 27 27.
ll: Les empreses i comerços interessats ja poden apuntar-se a la Fira Medieval de Castelldefels

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...