viernes, 29 de agosto de 2014

ACTIVIDADES EN EL MUSEO TEXTIL DE TARRASSA BARCELONA

Cicle L’art de vestir-se
Durant el 2014, el CDMT ofereix un conjunt d’activitats de diumenge sota el títol L’art de vestir-se. Totes elles pretenen acostar-vos a la història de la indumentària a partir de diverses obres d’art: pintures, dibuixos, cartells… Alhora, amb aquestes activitats, us convidem a descobrir peces que formen part de les nostres col·leccions.
Sabeu com era la publicitat i els anuncis abans de la televisió i les noves tecnologies? Coneixeu qui eren les flappers i com era l’estètica dels bojos anys 20′s?
Veniu en família i participeu d’aquesta activitat conduïda per Mercè López. Amb ella ens fixarem en els anuncis publicitaris de la dècada dels anys 20′s relacionats amb la moda i descobrirem l’estètica tant característica d’aquells bojos anys. També podrem gaudir de les fantàstiques il·lustracions originals de revistes de moda que es conserven a la Biblioteca del CDMT.
Durant la segona part de l’activitat, practicarem l’art de la publicitat, tot creant i maquetant un anunci de moda a l’estil dels an
http://www.cdmt.es/ai1ec_event/publicitat-moda-bojos-anys-20/?instance_id&doing_wp_cron=1409306685.8356809616088867187500&lang=CA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.