lunes, 8 de diciembre de 2014

4º Día de Fira Castrum Fidelis, en Castelldefels
























































Aquest dilluns, darrer dia per gaudir de la Festa Major i de Castrum Fidelis

Aquest dilluns 8 de desembre destaquen, entre les activitats previstes, la processó pels carrers de la ciutat, la plantada de castells i el concert de les corals
La Festa Major d'Hivern es presenta, com sempre, amb un ampli ventall d'activitats. Aquest any, la Festa ve acompanyada de la III Fira Medieval Castrum Fidelis.
Com cada any, gran pes del programa de festes recaurà sobre les espatlles de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC) que serà l'encarregada de posar de manifest al carrer l'expressió cultural tradicional catalana: Plantada de Castells, Grallers, Processó pels carrers del centre, Cercavila amb gitanes, cintes, panderetes... i ball de bastons, amb la participació també de la Colla Nova de Bastons de Castelldefels.
Els infants també tindran el seu espai amb un munt d'activitats infantils i familiars. S'oferirà un seguit de tallers i activitat lúdiques per als més petits durant tots els dies de la Festa Major.
La plaça de l'Església, El Castell, la plaça de la Biblioteca i el Teatre Plaza són aquest any els principals escenaris a tenir en compte aquests dies de Festa Major. Consulta ja el programa complet de la Festa Major d'Hivern 2014.

'Castrum Fidelis', aquest any amb justes a cavall
Després d l'èxit espectacular del es dues passades edicions, del divendres 5 al dilluns 8 de desembre torna a Castelldefels la fira medieval Castrum Fidelis, el nom originari de la nostra ciutat.
D'inspiració medieval i en combinació amb la tradicional Festa Major d'Hivern, són moltes les activitats previstes. Entre elles, una mostra de comerç local a la plaça de l'Església integrada dins del Mercat Medieval, actiu durant tots els dies de la fira, jocs medievals a la Plaça de la Biblioteca Central amb activitats per als més petits de la casa com ‘Tiovivo' i Vaixell Viking. També, demostracions de ferreria medieval.
Un altre del plats forts de la Fira seran les recreacions històriques en el campament medieval situat als jardins del Castell. Aquestes recreacions són una mostra de la vida diària de l'edat mitjana, amb exposició d'armament, desfilada de torxes, lluites de cavallers, concurs de lizas, i tir amb arc. La novetat d'enguany és el torneig de de cavalls que acull el parc de la Muntanyeta.
LA FUENTE.http://www.elcastell.org/ca/index/9577/Castelldefels-celebra-la-Festa-Major-d'Hivern-i-la-III-Fira-.html
+ INFO: Programa Festa Major d'Hivern 2014 i www.castrumfidelis.org
Imatge notícia












No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...