lunes, 8 de junio de 2015

Exposició i desfilada de vestits de Costura sense Fronteres a la Biblioteca Central

Exposició i desfilada de vestits de Costura sense Fronteres a la Biblioteca Central

La  té lloc aquest divendres 12 de juny (19 h) a l'Espai Ramon Fernàndez
Amb el suport de la regidoria d'Igualtat, el divendres 12 de juny (19 h) es presenta a l'Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central l'exposició de Costura sense Fronteres amb una desfilada de vestits. Es tracta d'una mostra que recull diferents tècniques artesanals i les fusiona amb la costura universal.
La idea va néixer amb les alumnes dels tallers de costura de l'associació de veïns de Vista-Alegre i el Grup de Dones. A més s'han unit artesans i artesanes de tècniques diferents fusionant la costura amb oficis diversos que enriqueixen les peces.
“La diversitat tècnica fa que evolucioni la costura i amb això la societat ja que les tendències comencen quan s'incorporen nous pensaments i coneixements, assentats amb una base de preparació en cada àrea que correspongui. La Biblioteca és l'espai ideal per a aquesta mostra ja que és la que custodia els coneixements dels oficis ancestrals i artesans”, expressen des de l'organització.
Durada de l'exposició:  del 12 al 18 de juny
ENLACE
http://www.elcastell.org/ca/index/10164/Exposicio-i-desfilada-de-vestits-de-Costura-sense-Fronteres-.html

Imatge notícia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...