jueves, 3 de septiembre de 2015

elCastell: «L'aprenentatge de la creativitat», conferència inaugural del curs a càrrec de José Antonio Marina

elCastell: «L'aprenentatge de la creativitat», conferència inaugural del curs a càrrec de José Antonio MarinaDimarts que ve, dia 8 de setembre, la comunitat educativa de Castelldefels celebra la cerimònia d'inici del curs escolar 2015-2016

El 8 de setembre, a les 12:30 h, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado acollirà l'acte d'inauguració del nou curs escolar.
L'encarregat de pronunciar la conferència inaugural serà el filòsof, pedagog i escriptor José Antonio Marina, que dissertarà sobre “L'aprenentatge de la creativitat”.
Serà la segona ocasió en què Castelldefels convida al filòsof, un dels pensadors més notables de l'actualitat, després de la seva celebrada conferència en la inauguració del curs 2001-2002.
Marina compatibilitza les seves recerques sobre la intel·ligència i els mecanismes de la creativitat artística amb la seva labor com a professor de Filosofia i estudis relacionats amb la fenomenologia, la psicologia genètica, la neurologia i la lingüística, en què fusiona la pedagogia educativa amb la filosofia aplicada, doncs creu a l'educació com un vessant pràctic de la filosofia.


Imatge notícia
Es un placer haber podido escucharlo en programas de radio, ademas de seguirle en conferencias por internet.
Me alegro de compartir esta noticia con las  personas que leen el blog.

APRENDER A PENSAR 1


APRENDER APENSAR 2







No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.