miércoles, 18 de noviembre de 2015

DOCUMENTAL. SENSE TOCAR LA ROBA


INFORMACIÓN

A todos los que ayer os perdisteis la proyección por la cuestión del aforo, hay una nueva oportunidad mañana a las 19 h. Por favor, confirmad asistencia para reservar asientos.
gracias!!

pin
La Casa Elizalde
Carrer València, 302, 08009 Barcelona


DIns el cicle MIRADES s'estrena el documental que hem fet durant els dos últims anys la Rosa Solano i la Fiona Capdevila, amb l'ajut i col.laboració de moltes persones. 
En aquest documental ens centrem en les oficiales i aprenentes dels grans tallers que vestien l'alta societat catalana, abans del prêt-a-pôrter. La roba "llesta per portar" va desbancar el regnat de l'alta costura i abans de que se'n perdi el record, hem volgut recollir en primera persona alguns testimonis, no sabem si representatius, però si veritables.
Aquest documental s'ha produït de manera totalment independenti i inexperta, cal dir. Les dues autores son unes intruses en el format del documental, que des de la gosadía del principiant, s'han aventurat a fer un llargmetratge sense experiència prèvia en el domini.
Us convidem a acompanyar-nos en aquest dia que al menys per nosaltres serà molt assenyalat i on moltes persones que ena han acompanyat en aquesta aventura hi seran presents. 
I el que més il.lusió ens fa: Les nostres protagonistes hi seran compartint la emoció del moment amb tot el públic.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.