lunes, 4 de abril de 2016

Comencen les 1eres Jornades d'Orientació Educativa

Comencen les 1eres Jornades d'Orientació Educativa

Amb aquestes jornades, organitzades per l'Ajuntament de Castelldefels amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Generalitat i la UPC, es pretén facilitar la continuïtat en els estudis postobligatoris i la formació al llarg de lahttp://www.elcastell.org/ca/index/10947/Comencen-les-1eres-Jornades-d'Orientacio-Educativa.html vida
Del 4 al 7 d'abril tenen lloc les primeres Jornades d'Orientació Educativa a Castelldefels. Aquestes jornades estan adreçades a la comunitat educativa, especialment a l'alumnat de 4t d'ESO, batxillerat, cicles formatius, programes de Formació i Inserció en la modalitat pla de transició al treball (PFI-PTT), del Centre de Formació d'Adults, docents dels centres educatius, famílies i persones dedicades a l'orientació educativa.
Les jornades s'organitzen amb l'objectiu d'oferir un servei complementari a les accions que proporcionen els centres educatius, així com la possibilitat de facilitar la presa de decisions en el moment de la transició educativa al món del treball.
Durant aquesta setmana, diferents professionals del sector educatiu i els mateixos alumnes participen a una sèrie d'activitats que tracten les possibles angoixes i dubtes que sorgeixen en els joves en el moment de decidir quin tipus d'estudis volen seguir. Cada dia s'oferiran taules rodones i xerrades adreçades als diferents col·lectius d'estudiants.  A més, els dies 4 i 5 d'abril hi haurà una fira amb punts d'orientació personalitzada.
Aquestes activitats tindran lloc a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB). C. Esteve Terradas, 8 – Edifici D-4 (PMT-UPC de Castelldefels) i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Centre de Recursos Pedagògics Castelldefels del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech.
+ INFO: 1eres Jornades d'Orientació Educativa [Document PDF - 451 Kb]
Fuente de información:
http://www.elcastell.org/ca/index/10947/Comencen-les-1eres-Jornades-d'Orientacio-Educativa.html

Imatge notícia
Les Jornades d'Orientació Educativa, aquest 4 d'abril al campus de la UPC / REDACCIÓ
Imatge notícia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.