martes, 14 de junio de 2016

elCastell: 3.800 persones participen d'una nova edició de 'Diumenges al Castell'

elCastell: 3.800 persones participen d'una nova edició de 'Diumenges al Castell'

3.800 persones participen d'una nova edició de 'Diumenges al Castell'

La tradicional jornada gratuïta de portes obertes, que se celebra el segon diumenge de cada mes, continuava el passat 12 de juny amb el nou format que ofereix música, gastronomia i animació teatral
Unes 3.800 persones van acudir el passat 12 de juny a participar de la quarta proposta dels Diumenges al Castell. La tradicional jornada gratuïta de portes obertes, que se celebra el segon diumenge de cada mes, continuava el passat diumenge amb el nou format que afegeix a la possibilitat de visitar el castell l'oportunitat de gaudir d'exposicions, comerç, música, gastronomia i animació teatral.
Aquestes trobades són de caràcter mensual i es porten a terme el segon diumenge de cada mes. Les activitats propostes aniran variant en cada cita. En aquesta ocasió, la jornada proposava música en directe amb el grup de l'Illa de Pasqua ‘Otea Nui', concert i masterclass de swing a càrrec d'Atomic Swing Five i espectacles de pallassos als jardins del Castell; representacions de l'obra infantil L'Olla del Rei; visites guiades realitzades per guies oficials cada quart d'hora des de l'església del Castell; una mostra comercial d'artesania i una exhibició de vestits rocieros per part del Taller de Costura de Vista Alegre. La nota gastronòmica en aquest edició la va posar una mostra de 14 food trucks instal·lats als jardins del Castell.
"Tot i ser època estiuenca i haver moltes altres activitats i possibilitats d'oci a Castelldefels, el Castell va tornar a demostrar el seu poder d'atracció. Satisfets que Diumenges al Castell s'hagi consolidat com una altra alternativa interessant per gaudir de Castelldefels", va afirmar la regidora de Turisme i Comerç, Ana Quesada.
Les periòdiques jornades de portes obertes permeten visitar gratuïtament el conjunt monumental del Castell de Castelldefels. Així, s'ofereix la possibilitat de visitar i conèixer l'estat actual de l'edifici, una vegada finalitzada la tercera fase de restauració en la qual s'han rehabilitat la planta baixa i la terrassa mirador de l'edifici. Altres espais inclosos en la visita són l'anomenada planta noble i la capella de Santa Maria.
Imatge notícia
Swing als jardins del Castell / RAMON JOSA
Imatge notícia
Pallassos per als més petits / RAMON JOSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.