Ir al contenido principal

La Setmana de la Ciència i les Noves Tecnologies, del 14 al 23 de novembre, a Castelldefels

Imatge notíciaLa cita porta enguany el lema "Dones@Tec. Dones+Ciència+Tecnologia = Impuls a la recerca de Qualitat" • Celebra també l'Any de la Biotecnologia i l'Any Internacional de la Cristal·lografia
Castelldefels celebra, 14 al 23 de novembre, una nova edició de la Setmana de la Ciència i les Noves Tecnologies, un ampli ventall de propostes agrupades enguany sota el lema "Dones@Tec. Dones+Ciència+Tecnologia = Impuls a la recerca de Qualitat". La cita anual amb la ciència i la tecnologia celebra també l'Any de la Biotecnologia i l'Any Internacional de la Cristal·lografia.
L'objectiu d'aquesta setmana és fomentar la sensibilitat de la societat envers les activitats d'investigació científica i innovació tecnològica i promoure la cultura científica de la ciutadania mitjançant l'accés directe al coneixement del patrimoni en aquests camps, de les activitats dels investigadors i de les polítiques públiques que es desenvolupen a aquest efecte.
La Setmana de la Ciència se celebra anualment amb l'impuls de la Unió Europea i sota la coordinació en l'àmbit estatal de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i a Catalunya de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).
Cal fer una inscripció prèvia en algunes activitats per garantir que hi ha places i que no hi ha hagut canvis en la programació. Totes les activitats són gratuïtes.

Acte d'inauguració, el 18 de novembre a l'EETAC
Malgrat les activitats comencen ja aquest divendres 14 de novembre, l'acte oficial d'inauguració de la Setmana de la Ciència i les Noves Tecnologies 2014 té lloc el dimarts, 18 de novembre (18 h) a la sala d'actes de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC), al campus de la UPC a Castelldefels.
L'acte comptarà amb la participació de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el delegat del rector de la UPC al campus de Castelldefels, José Manuel Yúfera. La jornada inclou la conferència Jules Verne i la novel·la de la ciència a càrrec del doctor Miquel Barceló, Catedràtic del Departament d'Enginyeria de Serveis i Sistemes d'Informació de la Facultat d'Informàtica de Barcelona de la UPC. La sessió està organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària Sènior UPC Castelldefels.
Imatge notícia
Imatge de la Setmana de la Ciència i les Noves Tecnologies 2014
http://www.elcastell.org/ca/index/9488/La-Setmana-de-la-Ciencia-i-les-Noves-Tecnologies-del-14-al-.html

Entradas populares de este blog

Como Hacer Una Blusa Escote Caido En 15 Minutos

Cómo hacer una funda para gafas (incluye patrón/molde)

Tutorial de funda de gafas.
Los materiales se explican en el vídeo

INAGURACIÓN DE LA OBRA ARTISTICA DE AMPARO GACÍA

Nit de Dones ha añadido 6 fotos nuevas al álbum Manos de Barro.
11 horas ·  Colocación de las últimas manos e inauguración
11 de Marzo a las 11 h
c/ Garcí
a Lorca / Mansió
AMPARO GARCÍA PREPARANDO SU OBRA   MANOS DE BARRO