lunes, 16 de marzo de 2015

TALLERES PARA ADULTOS, GRATUITOS EN EL MUSEO TEXTIL DE TERRASSA












































































Hola,os presento las imagenes del taller, que el pasado domingo se realizo en EL MUSEO TEXTIL DE TARRASSA.
En este,taller, participan personas muy afines ami y que me pasaran toda la información de su experiencia.






Cornelia Blümli (CORNBLUME) dissenyadora de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona va organitzar ahir un interessant taller sobre el color i els seus usos al món del disseny. Les participants vam aprofitar llanes desteixides de jerseis vells per aconseguir mostres amb diverses combinacions de colors. Com a font d’inspiració vam gaudir de les catifes dissenyades per les dones Aït Kebbach exposades a la mostra Marroc: colors del desert.
................
Cornelia Blümli (CORNBLUME), diseñadora de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona, organizó ayer un interesante taller sobre el color y sus usos en el mundo del diseño. Las participantes aprovechamos lanas destejidas de jerséis viejos para conseguir muestras con diferentes combinaciones de colores. Como fuente de inspiración gozamos de las alfombras diseñadas por las mujeres Aït Kebbach expuestas en la muestra Marroc: colors del desert.



Imatge taller gratuït per                                            adults d'upcycling




Al 2015, el cicle Diumenges al Museu es renova per oferir-vos un altre format d’activitats mensuals gratuïtes que tindran com a eix central les diverses exposicions temporals que el CDMT acollirà al llarg de l’any.
Avui acomiadem l’exposició l’exposició Marroc: colors del desert amb un taller d’upcycling (reutilització) per adults a càrrec de Cornelia Blümli (CORNBLUME) dissenyadora de l’Associació de Moda Sostenible (Barcelona).
Desteixint jerseis vells obtenim una paleta de fils de diversos colors i textures. Amb aquest material assajarem combinacions de colors, i les catifes de l’exposició ens serviran d’inspiració. Com a primer pas farem uns esbossos amb llapis de colors i després realitzarem el nostre disseny embolicant de manera endreçada els fils sobre tires de cartó combinables entre elles.
Veurem com amb aquest mètode podem fer, d’una manera ràpida i senzilla, una sèrie de proves per arribar a un disseny definitiu que es podrà traduir en un nou jersei o qualsevol altra peça.
Material necessari: cada participant pot portar la seva capsa de colors.
LA FUENTE DE INFORMACIÓN Y ENLACE
http://www.cdmt.es/ai1ec_event/taller-upcycling-exposicio-marroc/?instance_id=2885&lang=CA
Esta, información os llega por que yo estoy subcrita a las actividades que realiza el MUSEO TEXTIL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.