viernes, 23 de junio de 2017

Collage de records

Collage de records

Darrera sessió del Projecte de dinamització creativa amb usuaris de la Unitat de Psiquiatria (Subaguts) de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.
Els objectius d’aquest projecte són, d’una banda, treballar les relacions interpersonals i l’estimulació creativa, mitjançant la realització d’un taller amb materials tèxtils. D’altra banda es busca una presa de consciència per part d’aquests malalts de les seves capacitats per aprendre i crear alhora que es dóna a conèixer el CDMT com a recurs públic i cultural del qual podran gaudir en el futur.
L’activitat té una durada de vuit hores en total i consisteix en què cada participant plasmi el record d’una experiència positiva present o passada en un treball plàstic elaborat amb materials tèxtils. Actualment, cada persona està creant un petit tapís amb fils diversos, imatges o frases sobre paper i també amb elements naturals com fulles o plomes. Són producte d’un procés creatiu personal que s’inicia amb la idea, es dissenya sobre un paper i es realitza amb les pròpies mans.
I com a rerefons del treball concret que realitzen els participants hi ha l’art del saori japonès. Una tècnica que fomenta actituds com deixar-se anar, teixir amb llibertat i sense por a equivocar-se, entenent que tot error és un element més de la peça i valorant que dita imperfecció és única i personal.
Els participants acaben el seu tapís en aquesta sessió i el comparteixen amb el grup. L’activitat és dirigida per Irene Pérez, artista visual, les obres de la qual exploren conceptes d’espai i lloc, percepció, identitat i memòria. http://ireneperez.net.

.

Imatge Collage de records 2017

30 DE JUNIO DE 11 HORAS A 13 HORAS 
FUENTE DE INFORMACIÓN. http://cdmt.cat/event/collage-records-30_06_2017/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.