viernes, 2 de mayo de 2014

Domingo 4 de Mayo XXI Trobada de Puntaires de Castelldefels






La plaça de l'Església acull aquest diumenge la XXI Trobada de Puntaires de Castelldefels
La cita organitzada pel Grup de Dones de Castelldefels aplega a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d'arreu de Catalunya
Aquest 4 de maig, coincidint amb el dia de la Mare, el Grup de Dones de Castelldefels celebra la tradicional Trobada de Puntaires del municipi. La trobada, que arriba enguany a la XXI edició, va tenir lloc de 10 a 14 hores a la plaça de l'Església.
L'objectiu d'aquesta trobada, que aplega a centenars de puntaires procedents de més de 70 associacions i escoles d'arreu de Catalunya, és mostrar al visitant com es realitza la tradicional tècnica de puntes de coixí. Es tracta així d'enfortir i donar a conèixer la tècnica d'aquesta activitat artesanal, una tradició molt arrelada a Catalunya i que darrerament esta agafant més força.
La jornada comptarà amb la participació de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, del regidor d'Igualtat, Santiago Barona, el regidor de Cultura, David Grau, i la presidenta del Grup de Dones, Marta Medina.

Información del facebook.Santiago Barona García

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Falda, Linea recta

Hola, os dejo esta falda de corte recto, con cintas colocadas, para hacer un modelo creativo y único. El diseño es Amaia, una alumna de la A...