lunes, 20 de junio de 2016

elCastell: Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable

elCastell: Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable

El passat cap de setmana, doble proposta al voltant del tèxtil, el reciclatge i el consum crític i responsable • Dissabte a l'antiga escola Vista Alegre, i diumenge als jardins del Castell
El passat cap de setmana es van desenvolupar a Castelldefels les Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable Dones seguint el fil. L'activitat va començar el passat 18 de juny a l'antiga escola Vista Alegre, on es va desenvolupar una trobada de dones per compartir experiències, iniciatives i propostes sobre el tèxtil i sostenibilitat. La jornada va integrar un taller de crowfunding, eines digitals per promocionar un projecte, tendències en la moda sostenible, taller d'iniciatives locals, el tèxtil i les dones al cine i el taller de “empoderament femení” a través del tèxtil.
El diumenge, 19 de juny, l'activitat es va traslladar als jardins del Castell amb una mostra dels sabers de les dones de Vista Alegre al voltant del tèxtil, el reciclatge i el consum crític i responsable acompanyada d'un vermut musical. La jornada va integrar les següents activitats: teler arbre dels desitjos, xerrada estampat, taller d'estampació per a infants, el significat dels teixits, demostració de la seda amb estampats, taller anticrisi: reinventa la teva roba, concurs Passa-Paraula del tèxtil, taller creació de bosses, taller de bijuteria reciclada, el brodat de la vida, taller de cordons per infants, taller de supervivència, taller de costumització, Fem Desfilada, dinar, música i begudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.