Ir al contenido principal

elCastell: Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable

elCastell: Dones seguint el fil: Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable

El passat cap de setmana, doble proposta al voltant del tèxtil, el reciclatge i el consum crític i responsable • Dissabte a l'antiga escola Vista Alegre, i diumenge als jardins del Castell
El passat cap de setmana es van desenvolupar a Castelldefels les Jornades sobre el tèxtil, sostenibilitat i consum responsable Dones seguint el fil. L'activitat va començar el passat 18 de juny a l'antiga escola Vista Alegre, on es va desenvolupar una trobada de dones per compartir experiències, iniciatives i propostes sobre el tèxtil i sostenibilitat. La jornada va integrar un taller de crowfunding, eines digitals per promocionar un projecte, tendències en la moda sostenible, taller d'iniciatives locals, el tèxtil i les dones al cine i el taller de “empoderament femení” a través del tèxtil.
El diumenge, 19 de juny, l'activitat es va traslladar als jardins del Castell amb una mostra dels sabers de les dones de Vista Alegre al voltant del tèxtil, el reciclatge i el consum crític i responsable acompanyada d'un vermut musical. La jornada va integrar les següents activitats: teler arbre dels desitjos, xerrada estampat, taller d'estampació per a infants, el significat dels teixits, demostració de la seda amb estampats, taller anticrisi: reinventa la teva roba, concurs Passa-Paraula del tèxtil, taller creació de bosses, taller de bijuteria reciclada, el brodat de la vida, taller de cordons per infants, taller de supervivència, taller de costumització, Fem Desfilada, dinar, música i begudes.

Entradas populares de este blog

TRAJES POPULARES DE LA FIGURA DEL CASTAÑERO Y CASTAÑERA

Dibuja tu moda: Día 2Siluetas y lápiz | Betsy Costura

Dibuja tu moda: Día 2Siluetas y lápiz | Betsy Costura

Dibujos artísticos.

Hola,estos tutoriales, son esencial para ver los modelos que queremos hacernos.
Cuando se dibuja el boceto,podemops apreciar las lineas y formas que va tomando yque puede asegurarnos que quede como pensamos.
El tener, todo detallado y la ficha técnica es esencialHola, qui os dejo el enlace de un blog para poder dibujar los bocetos de nuestra ropa.

Los, materiales también se comentan.

COSER BIES EN UN CUELLO EN PICO - Aprender a coser

Hola, aquí os dejo este tutorial para poder realizar escotes en V con cinta al bies. Es de todas las otras,tecnicas que se y he visto, la más fácil de confeccionar y queda perfecta.