miércoles, 5 de abril de 2017

Fira de cerveza artesana y artesania en el día de puertas abiertas del castillo de Castelldefels

Imatge ampliada

Una fira de cervesa artesana, entre els principals atractius d'un nou 'Diumenge al Castell'



L'horari d'obertura del Castell aquest 9 d'abril és de 10 a 19 hores • La jornada es completa amb ambientació teatral i musical a càrrec de diversos dj's, espectacles infantils, una mostra comercial d'artesania local i visites a les exposicions "Les Brigades Internacionals a Castelldefels", "Castelldefels fa 100.000 anys" i als espais restaurats del Castell
Aquest 9 d'abril torna la proposta municipal 'Diumenges al Castell', que en aquesta ocasió integra com a principals atractius una Fira de Cervesa Artesana, ambientació teatral i musical a càrrec de diversos dj's, una mostra comercial d'artesania local i visites a les exposicions "Les Brigades Internacionals a Castelldefels", "Castelldefels fa 100.000 anys" i als espais restaurats del Castell.
La cita de periodicitat mensual arriba amb una jornada de 10 a 19 h. Es tracta de la jornada de portes obertes al Castell de Castelldefels dinamitzada amb les següents propostes:
  • Fira de cervesa artesana 'Birra Tast', amb un parell de food trucks per picar i acompayar el tast
  • Ambientació musical a càrrec de diversos dj's
  • Teatre
  • Exposicions a les quadres del Castell
  • Mercat d'artesania local i productes fets a mà
  • Portes obertes als espais interiors del Castell
  • Visites guiades als espais interiors del Castell
Les jornades periòdiques de portes obertes permeten visitar gratuïtament el conjunt monumental del Castell de Castelldefels. Així, s'ofereix la possibilitat de visitar i conèixer l'estat actual de l'edifici, una vegada finalitzada la tercera fase de restauració en la qual s'han rehabilitat la planta baixa i la terrassa mirador de l'edifici. Altres espais inclosos en la visita són l'anomenada planta noble i la capella de Santa Maria.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

FIESTA DE SANT JORDI

  Hola estaremos, en la plaza de la Iglesia el próximo  martes, día 23 de Abril.